Db paints

Bij db Paints kan je nu ook terecht voor het vernieuwen van ramen en deuren, het vernieuwen of bijplaatsen van rolluiken en vliegenramen en het bekleden van gevels met hout of aluminium. Hiervoor heb ik een vaste partner, Block Constructions, en samen hebben we 25 jaar ervaring met alle werken die we aanbieden aan onze klanten.

Wij staan garant voor een vlotte en correcte samenwerking met een goede communicatie waardoor de klant nooit geen zorgen zal hebben. We zijn een klein familiebedrijf waar onze klant de hoogste prioriteit heeft.

Ramen en deuren

We werken met Duitse kwaliteit die voldoet aan alle isolatienormen en geluidsnormen, dubbelglas maar ook trippelglas of veiligheidsglas is geen probleem. Je kan bij ons terecht voor aluminium, pvc of houten ramen en deuren. Wij verzorgen de werken van a tot z, we kunnen na het uitbreken van de ramen en deuren ook de dagkanten binnen terug aanwerken met gyproc, bezetting of hout en zelfs terug schilderen in de oorspronkelijke kleur zodat je als klant niets zelf moet doen en zorgeloos van het resultaat kan genieten.

Bij het plaatsen van ramen en deuren kunnen wij ook de juiste dorpels of vensterbanken voorzien, aluminium en natuursteen zijn beide mogelijk.

Binnendeuren

We vervangen graag jullie binnendeuren moest er schade zijn of als je toe bent aan wat vernieuwing. Zowel bij renovatie als nieuwbouw zijn schilders deuren, massieve deuren, schuifdeuren of steellook deuren geen probleem.

Rolluiken en vliegenramen

We werken met Belgische kwaliteit.

Wij plaatsen zowel nieuwe rolluiken en vliegenramen of we vervangen de bestaande, ook vervangen we de muggengaas moest deze alleen versleten zijn.

De rolluiken kunnen manueel, elektrisch of op zonnecel aangestuurd en bediend worden, de rolluiken zijn meestal uit aluminium en worden binnenin opgevuld met isolatie.

Er kunnen ook pvc rolluiken besteld worden moest dit nodig zijn.

Gyprocwerken

We helpen onze klanten ook graag verder met gyprocprojecten. Je kan door ons plafonds, wanden, sierwanden laten plaatsen en plamuren. Ook het afweken van zolders is mogelijk.

Gevelekleding

We plaatsen ook aluminium dakranden en gevelplaten en voorzien de gevels graag van een houten gevelbekleding, dit zijn niet alleen duurzame maar ook mooie oplossingen bij renovaties of nieuwbouw om het uitzicht van de woning naar een hoger niveau te tillen.